Rung.vn Từ điển - Cộng đồng hỏi đáp trực tuyến
có bài viết mới ↑
  • 28/04/19 04:16:28
    Các anh chị cho em hỏi cụm "Colloidal Haze" với ạ. Em dịch tài liệu về sản xuất bia mà mấy cụm này em tra cứu vẫn không hiểu rõ lắm. Em cảm ơn nhiều ạ !
    Colloidal Hazes In Beer
    Non-Biological Turbidity: formation of colloidal haze caused by low molecular polyphenols cross-linked with higher weight proteins due to weak molecular reactions
    Colloidal Haze is generally formed during cold fermentation and / or maturation of beer.
    Haze forming properties are usually removed from...
    Các anh chị cho em hỏi cụm "Colloidal Haze" với ạ. Em dịch tài liệu về sản xuất bia mà mấy cụm này em tra cứu vẫn không hiểu rõ lắm. Em cảm ơn nhiều ạ !
    Colloidal Hazes In Beer
    Non-Biological Turbidity: formation of colloidal haze caused by low molecular polyphenols cross-linked with higher weight proteins due to weak molecular reactions
    Colloidal Haze is generally formed during cold fermentation and / or maturation of beer.
    Haze forming properties are usually removed from the beer during clarification / filtration practices (i.e.,centrifuge or kieseguhr filtration)
    In sufficient quantities these reactions can continue after clarification /filtration into the final packaged product (i.e., snow globe effect)
    Two general types of haze, Chill Haze or Permanent Haze

    Xem thêm.
Loading...
Mời bạn nhập câu hỏi ở đây (cho thêm ngữ cảnh và nguồn). Bạn vui lòng soát lại chính tả trước khi đăng câu hỏi.

Có thể bạn biết

Điều khoản Nhóm phát triển
Rừng Từ điển trực tuyến © 2024
DMCA.com Protection Status
Top